Doli në qarkullim nr. i ri i Revistës Rinore “Kambanat”, nr.32.

Doli në qarkullim nr. i ri i Revistës Rinore “Kambanat”, nr.32. Në këtë numër do të njiheni:
- ...e megjithatë, Krishti u Ngjall! - nga Kryepiskopi i Tiranës dhe i Gjithë Shqipërisë z.Anastas
- Simbolet e krishtera në katedralen “Ngjallja e Krishtit”, Tiranë - nga Episkopi Bylisit, Asti
- Liturgjia Hyjnore - nga Episkop Dionis Psariani, përkthyer nga Stefan Zhupa
- E Diela, dita e Zotit - nga Joana Nake
- Konstandini i Madh dhe Edikti i Milanos - nga Dhimitër Qosja
- ...sepse Dashuria është jetë, Perëndia është Dashuri... -  nga Evis Kallfa & Qirjako Kosova
- Këshilla martesore - nga Nathan & Gabriela Hoppe
- Të krishterët dhe dëshmia e tyre në internet - nga Elesa Deko
- Të dhënat fetare të Censusit 2011 janë të pasakta e të papranueshme - nga Anastas Daja
- Nga nektari shpirtëror i shenjtorëve - nga Maria Taçi
- “Shpirtin nuk mund të ma marrësh”, dëshmi kristiane - përktheu Gabriela Dalipi.
- Nga pasuria e shenjtorëve (Shën Lidia & Shën Joani i shkurtër) - nga Atë Justini
- Për Gjuhën Shqipe - nga Elisabeta Shqau
- Implantet dentare - nga Vasil Stathi
- Ngritje fondesh, Mobilizim komuniteti, Mjedis i pastër (trajnime dhe veprimtari rinore) - nga Joan Meni
- Këshilli i ri i lidhjes rinore të Tiranës
- Indinjatë e të rinjve orthodhoksë - Të rinjtë orthodhoksë të Tiranës
- Ndjesi sociale
- Receta kreshmore - nga Jovan Rusku & Gabriela Dalipi
- Gazmore
- Mësojmë duke u zbavitur - në këtë rubrikë revista ofron edhe disa çmime