Ngjallja-Radio, Kisha Orthodhokse Autoqefale Shqiptare.- LIVE

Monday, 6 May 2013

Mbrëmësorja e Dashurisë dhe vizitat e zyrtarëve dhe besimtarëve për urim në Mitropoli, Pashkë 2013