Ngjallja-Radio, Kisha Orthodhokse Autoqefale Shqiptare.- LIVE

 

Tuesday, 7 May 2013

Mesazhi i Kryepiskopit të Tiranës, Durrësit dhe i gjithë Shqipërisë Anastasi Pashkë 2013