Ngjallja-Radio, Kisha Orthodhokse Autoqefale Shqiptare.- LIVE

Sunday, 15 September 2013

Nga festimi i Lartësimit të Kryqit të Nderuar në Mitropolinë e Korçës (fotografi dhe video)