Ngjallja-Radio, Kisha Orthodhokse Autoqefale Shqiptare.- LIVE

Sunday, 3 November 2013

E Djela e 5-të e Llukait (i pasuri dhe Llazari i varfër) Predikon Hirësi Joani 3 11 2013