Ngjallja-Radio, Kisha Orthodhokse Autoqefale Shqiptare.- LIVE

Tuesday, 11 February 2014

Predikimi i së dielës (E doganierit dhe fariseut) nga Arkimandrit Kozmai - 09.02.2014