Ngjallja-Radio, Kisha Orthodhokse Autoqefale Shqiptare.- LIVE

Monday, 14 April 2014

Korçë Pashkë 2014: E Djela e Dafinës dhe Predikimi i Mitropolitit me këtë rast!