Njoftim!


   Njoftim!
   Kisha jonë bën të mundur transmetimin drejtpërdrejt të shërbesave të Javës së Madhe që kryhen në Tiranë, me anëtë valëve të Radio "Ngjallja", për të gjithë ata që nuk munden dot të vijnë për t'u lutur sëbashku në shërbesat e këtyreditëve sipas programit që kemi afishuar.
   Ndiqeni në aparatet radiofonike në FM 88.5, dhe në internet në këtë faqe si edhe linkunhttp://www.ustream.tv/channel/radio-ngjallja-online.
   Këto shërbesa ritransmetohen gjithashtu çdo ditë, në orën 00:00.