Ja vlen të lexoni

Pashkë 2014 Shërbesa e Dashurisë dhe Vizitat në selinë e Mitropolisë së Shenjtë Korçë (video- fotografi)
Vizita e Ambasadorit Rumun në Tiranë dhe Konsullit Rumun në Korçë për urimVizitë nga Komuniteti Myslyman


Përfaqësuesi i Komunitetit Myslyman me Hirësi JoaninKryeministri Edi Rama dhe zvKryeministri Niko Peleshi për urim në Selinë e Mitropolisë Kryeministri Edir Rama pranë Mitropolitit të Korçës Joani, në të majtë në fotografi bashkëshortja e tij Linda RamaVizita për urim e përfaqësuesve të Partisë Demokratike të Korçës në Selinë e Mitropolisë së Shenjtë Korçë