Ngjallja-Radio, Kisha Orthodhokse Autoqefale Shqiptare.- LIVE

Monday, 9 June 2014

E Diela e Pentikostisë në Korçë dhe predikimi i Hirësi Joanit me këtë rast 08 06 2014 (video)