Ngjallja-Radio, Kisha Orthodhokse Autoqefale Shqiptare.- LIVE

 

Tuesday, 26 August 2014

Fjala e Kryepiskopit Anastas për Shën Kozmain dhe kremtimin e tij si shenjtor ndër shqiptarët.