Predikim i Kryepiskopit Anastas në Korçë ku u ndodh për të festuar 22 vjetorin e fronëzimit të tij!!

Urojmë nga zemra që Zoti t' i falë shëndet dhe të na udhëheqë për shumë vite akoma!