Ngjallja-Radio, Kisha Orthodhokse Autoqefale Shqiptare.- LIVE

Saturday, 2 August 2014

Predikimi i së Dielës (Apostull Petro dhe Pavël) nga At.Kozmai dt.29 06 2014.