Ngjallja-Radio, Kisha Orthodhokse Autoqefale Shqiptare.- LIVE

Wednesday, 24 December 2014

Mesazhi i Kryepiskopit të Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë, Krishtlindje 2014