Ngjallja-Radio, Kisha Orthodhokse Autoqefale Shqiptare.- LIVE

Tuesday, 10 February 2015

Tv Korça mbi inisiativën e Mitropolisë së Shenjtë Korçë për të ndihmuar njerëzit e prekur nga përmbytjet!

Mitropolia e Shenjte e Korces: U bejme thirrje te gjithe besimtareve dhe jo vetem, sebashku te ndihmojme zonat e prekura nga permbytjet ne Jug te vendit.