Ngjallja-Radio, Kisha Orthodhokse Autoqefale Shqiptare.- LIVE

 

Sunday, 1 March 2015

E Djela e Orthodhoksisë në Mitropolinë e Shenjtë Korçë! (Fotografi dhe Video)