Ja vlen të lexoni

Shërbesa e Dashurisë dhe Vizitat në selinë e Mitropolisë së Shenjtë Korçë me rastin e Pashkëve!

Në mëngjesin e së djelës së Pashkës mjaft besimtarë morën pjesë në Shërbesën e Dashurisë. Pas saj një pjesë e madhe e tyre u kthyen për vizitë në selinë  e Mitropolisë së Shenjtë Korçë ku dhe uruan Mitropolitin, Hirësi Joanin me rastin e kësaj feste të madhe. Përveç besimtarëve të thjeshtë uruan dhe mjaft deputet të opozitës dhe të qeverisë ndër të cilët dallonte zv Kryeministri z Niko Peleshi i cili shoqërohej dhe nga Presidenti i Fondit Shqiptaro - Amerikan z Michael Granoff. Por dhe shumë përfaqësues nga shoqata të ndryshme por dhe personalitetet të shkencës ishin prezentë për urime. Ju ofrojmë video dhe fotografi për tu informuar më mirë