Ja vlen të lexoni

Fjalë Jetëdhënëse: Dashuria njerëzore dhe patologjike

20150818-2
Për sa kohë i doni fëmijët tuaj me dashuri njerëzore - që është shpesh patologjike- aq më tepër do të ngatërroheni, aq më tepër sjellja juaj do të jetë negative. Por, kur, dashuria juaj, do të jetë si ndërmjet jush ashtu dhe ndaj fëmijëve, e krishterë dhe e shenjtë, atëhere nuk do të keni asnjë problem. 

Oshënar Porfir Kavsokalivioti