Ngjallja-Radio, Kisha Orthodhokse Autoqefale Shqiptare.- LIVE

Saturday, 22 August 2015

Fjalë Jetëdhënëse: Është e dëshirueshme

20150818-1
E mira nga natyra është e dëshirueshme dhe e pëlqyeshme dhe gjithmonë e dëshirojmë në mënyrë natyrale. Dëshira e kundërt me natyrën është diçka e keqe, kur psh dëshirojmë diçka të ndryshme dhe përtej natyrës. 

Shën Joan Damaskinoi.