Ngjallja-Radio, Kisha Orthodhokse Autoqefale Shqiptare.- LIVE

Friday, 21 August 2015

Fjalë Jetëdhënëse: Imitim dhe Burim

20150817-3
Kreshma/agjërimi është imitim i qytetërimit të barabartë me ëngjëjt, burimi i urtësisë, fillimi i përmbajtjes, mohim i pangopësisë. 

Shën Qirilli i Aleksandrisë.