Ngjallja-Radio, Kisha Orthodhokse Autoqefale Shqiptare.- LIVE

Monday, 31 August 2015

Fjalë jetëdhënëse: Tek ata sa e kërkojnë....

20150827-3
Ai që nuk njeh vetveten, as Zotin nuk do t'ia dalë që ta njohë. Zoti zbulon veten e tij tek të gjithë ata sa kanë zemër të pastër dhe e kërkojnë Atë fort dhe me besim. Njeriu që nuk kërkon të njohë veten e tij, nuk e njeh gjendjen e tij morale. 
Shën Nektari, Episkop i Pentapolit mrekullibërësi