Ngjallja-Radio, Kisha Orthodhokse Autoqefale Shqiptare.- LIVE

Wednesday, 19 August 2015

Fjalë Jetëdhënëse

20150816-3

Ngjasojmë hithrat. Nga larg duken jeshile, të freskëta, si fushë, si kopsht, por kur ju afrohesh dhe i prek, atëhere vëren shëmtinë e tyre, dhe ndjen thumbin e tyre. 
Oshënar Pais Agjioriti