Ngjallja-Radio, Kisha Orthodhokse Autoqefale Shqiptare.- LIVE

Thursday, 6 August 2015

Metamorfoza -Shpërfytyrimi i Shpëtimtarit Predikon Hirësia e Tij +Joani 06 08 2015

Shënim: Na flani për paqartësinë në audio të videos në fillim të predikimit. Shkaku ishte zhurma dhe mungesa e mikrofonit. Më pas dëgjohet pastër i gjithë predikimi i mrekullueshëm i Hirësisë së Tij Joanit!