Ja vlen të lexoni

Shteti prishi Kishën e Shën Thanasit

Shteti e prishi Kishezen e shen Athanasit, Dhermi (Himare), rreth ores 4 te mengjesit.
Turp! Turp! Turp! Ky eshte respekti falls dhe hipokrizia e pushtetareve qe u implikuan ne kete prishje! Tashme pritet prej ideuesve dhe ekzekutuesve justifikimi dhe perparimi i metejshem "ligjor" e "kulturor" ndaj prones se Kishes Orthodhokse Autoqefale te Shqiperise...