Ngjallja-Radio, Kisha Orthodhokse Autoqefale Shqiptare.- LIVE

Sunday, 20 September 2015

Bekimi dhe urimi i Fortlumturisë së Tij Kryepiskopit Anastas për fëmijët me rastin e fillimit të vitit shkollor!