Ja vlen të lexoni

Mitropoliti i Korçës, Hirësia e Tij Joani në Konferencën për Paqen me një kumtesë mbi varfërinë!

Paneli 21- “Të varfërit sot dhe besimet” foli Mitropoliti i Korçës Joani, i cili pasi përshkroi gjendjen e tmerrshme të varfërisë në botë, u ndal në vendin qendror që zë në Orthodhoksi ndihma ndaj të varfërve.
Hirësia e Tij u ndal edhe në atë çka është bërë për këtë në Kishën tonë, nën drejtimin e Kryepiskopit Anastas, me mensat e ngritura në të gjitha dioqezat, ndihmat e vazhdueshme për qindra e mijëra vetë etj.