Ja vlen të lexoni

Dhunohet Kisha e së Tërëshenjtës në Korçë!

Kisha e së Tërëshenjtës (Shen Marise) ne qytetin e Korces eshte dhunuar dhe përdhosur nga persona te papergjegjshem te cilet pasi kane thyer dritaren kane hyre ne brendesi te saj jo vetem duke demtuar arkat ku besimtaret hedhin te hollat por nje prej tyre e kane mare me vete. Menjehere pas ngjarjes eshte njoftuar policia e cila po kryhen hetimet e nevojshme per kapjen e autoreve.