Ja vlen të lexoni

Ceremonia e Bekimit të Flamurit në Katedralen Ngjallja e Krishtit Korçë 28 11 2015

 Ashtu sic eshte bere tashme tradite ne katedralen e qytetit te korces eshte xhvilluar mesha e celebrimit te flamurit . Ne kete ceremoni Mitropoliti i Korces Imzot Joani percolli mesazhin e paqes , zhvillimit dhe bashkepunimit. Nderkohe me rastin e festes se pavaresise perfaqesues te institucioneve publike jane pritur ne nje vizite nga muftiu i Korces Haxhi Qazim Muci i cili shkembeu me ta urime te ndersjellta per kete dite feste.