Ja vlen të lexoni

Koncert me rastin e Krishtlindjes nga Mitropolia e Shenjte Korçë 2015

Mitropolia e Korces ne prag te Krishtlindjes dhe dites se kolendrave ka ofruar per qytetaret Korcare, nje koncert ne sheshin perballe katedrales, ku jane interpretuar kenget e kolendrave si dhe nje sere kolazhesh te tjera, duke ofruar per te pranishmit disa momente vertet festive dhe te mbushura me frymen e festes.