Ja vlen të lexoni

Mesazhi i Mitropolitit +Joan Krishtlindje 2015 (video)

Ne kete prag Krishtlindjesh, Mitropoliti i Korces, Pogradecit, Kolonjes, Devollit dhe Voskopojes Imzot Joani, ka percjelle per besimtaret e krishtere urimin e tij, duke na kujtuar edhe njeher domethenien e festes se Krishtlindjes dhe faktin qe per sa njerezimi ka perendine ka ende shprese per gjithcka.