Ngjallja-Radio, Kisha Orthodhokse Autoqefale Shqiptare.- LIVE

Saturday, 12 December 2015

Mitropolia e Shenjtë Korçë pranë njerëzve në nevojë!

Numri i personave te cilet trajtohen me nga nje vakt ushqimor prane Mitropolise se Korces, ka ardhur ne rritje nga viti ne vit. Ne kuader te shtimit te ketyre personave ne nevoje dhe veshtiresi ekonomike, Sekretari i Mitropolise se shenjte Korce, At Mihali, apelon per ndihme edhe nga bizneset e qytetit, ne menyre qe edhe keta persona te mund te konsumojne nje vakt te ngrohte ne dite.