Ngjallja-Radio, Kisha Orthodhokse Autoqefale Shqiptare.- LIVE

Monday, 18 January 2016

Disa fjalë për Shën Andonin dhe Katekizmin, Mitropoliti i Korçës +Joani 17 01 2015