Ngjallja-Radio, Kisha Orthodhokse Autoqefale Shqiptare.- LIVE

Thursday, 4 February 2016

Besimi fetar dhe familja Konferencën Ndërfetare në Korçë 03 02 2016

Besimi fetar dhe familja si nje rrugetim ka qene konferenca e zhvilluar sot ne qytetin e Korces, me iniciativen e shoqates Ne familje per familjen, e me pjesemarrjen e perfaqesuesve te besimeve fetare, institucioneve vendore, shoqerise civile e studente. Duke e konsideruar familjen e besimin si dy institucione te rendesishme por edhe si dy koncepte qe lidhen ngushtesisht mes tyre pjesemaresit referuan mbi vlerat e pazevendesueshme te familjes, te cilat ruhen e promovohen ne thelb te cdo besimi fetar.