Ngjallja-Radio, Kisha Orthodhokse Autoqefale Shqiptare.- LIVE

Thursday, 4 February 2016

Fjala e Kryepiskopit Anastas Tiran; 31 01 2016

Fjala e Kryepiskopit Anastas mbi takimin parapërgatitor për Sinodin e Madh dhe të Shenjtë, Tiranë, 31.01.2016