Ngjallja-Radio, Kisha Orthodhokse Autoqefale Shqiptare.- LIVE

Sunday, 17 April 2016

Fronëzimi i Mitropolitit të Apollonisë dhe Fierit Imzot Nikollas 16 04 2016 (fotografi dhe video)