Ngjallja-Radio, Kisha Orthodhokse Autoqefale Shqiptare.- LIVE

Monday, 17 April 2017

Mbrëmësorja e Dashurisë dhe vizitat në Mitropolinë e Shenjtë Korçë (Fotografi+video)