Ngjallja-Radio, Kisha Orthodhokse Autoqefale Shqiptare.- LIVE

Tuesday, 28 November 2017

Ceremonia e Bekimit të Flamurit me rastin e Festave Kombëtare!

Me rastin e Festave Kombëtare të 28-29 Nëntorit, në Katedralen Ngjallja e Krishtit në Korçë, nën udhëheqjene Mitropolitit të Shenjtë të Korçës, Hirësisë së Tij Joanit, u mbajt ceremonia e Bekimit të Flamurit. Një traditë e cila ekziston prej vitesh dhe vazhdohet në Kishën Orthodhokse. Për shumë vjet gëzuar!!