Ngjallja-Radio, Kisha Orthodhokse Autoqefale Shqiptare.- LIVE

Monday, 18 December 2017

Dhunohet dhe tentohet të grabitet Kisha e Shën Sotirit në Korçë para Krishtlindjeve