Ngjallja-Radio, Kisha Orthodhokse Autoqefale Shqiptare.- LIVE

Tuesday, 26 December 2017

Mitropolia e Shenjtë Korçës shtron drekën e Krishtlindjes për njerëzit në nevojë! (foto +Video)


Si çdo vit në datën 26-të Hirësia e Tij Joani shtroi dhe u shërbeu drekën e Krishtlindjes dhjetra persona tek menca “Shërbesa e Dashurisë”, e cila ofron me dinjtet prej 20 vjetësh ushqim për njerëzit në nevojë.