Ngjallja-Radio, Kisha Orthodhokse Autoqefale Shqiptare.- LIVE

Friday, 20 April 2018

Kryetari i Bashkisë së Korçës, viziton dhe ndihmon "Mencën e Dashurisë" që për vite me radhë funksionon pranë Mitropolisë sonë