Ngjallja-Radio, Kisha Orthodhokse Autoqefale Shqiptare.- LIVE

 

Thursday, 5 April 2018

Momente nga Shërbesa e të Enjtes së Madhe dhe të Shenjtë, Katedrale Ngjallja e Krishtit!