Ja vlen të lexoni

Momente nga vizita e Patrikut të Moskës dhe gjithë Rusive , Kirillit në Tiranë!!

Nga data 28-30 prill, Kisha Orthodhokse Autoqefale e Shqipërisë priti
Fortlumturinë dhe Shenjtërinë e Tij, Patriarkun e Moskës dhe të Gjithë Rusive, Kirillin. Kjo vizitë e parë paqësore dhe historike ka një rëndësi të veçantë, pasi të dyja Kishat kanë përjetuar një persekutim të egër komunisto-ateist. Po vendosim fotografi nga vizita e Patrikut. Për më tepër mund të vizitoni faqen: