Ngjallja-Radio, Kisha Orthodhokse Autoqefale Shqiptare.- LIVE

Monday, 9 April 2018

Pashkë 2018- Momente nga Mbrëmësorja e Dashurisë dhe vizitat në selinë e Mitropolisë!