Ja vlen të lexoni

Hirësia e Tij imzot Joani u nderua me titullin "Doctor Honoris Causa", me rastin e 20 vjetorit të fronëzimit!


Me rastin e 20 vjetorit të fronëzimit të tij në Mitropolinë e Shenjtë Korçë, Hirësia e Tij imzot Joani nderohet me titullin
"Doctor Honoris Causa". Universiteti "Fan Noli" ka dhënë çmimin më të lartë me motivacionin "Personalitet i shquar i botës shpirtërore dhe fetare, humanist, përkthyes dhe botues".
Për shumë vjet o Kryezot.
Momente nga ceremonia e nderimit:
Comments