Ja vlen të lexoni

Meshë Panierike dhe Arkieratike, me rastin e 20 vjetorit të fronëzimit të Hirësisë së Tij, Imzot Joanit!

Image may contain: 3 people, indoor

Celebrimet për 20 vjetorin e Fronëzimit të Hirësisë së Tij Imzot Joanit arritën kulmin e tyre ditën e sotme me mbajtjen e Meshës Hyjnore Panierike dhe Arkieratike në Katedralen
Ngjallja në Korçë.  Në këtë Meshë të Shenjtë morën pjesë: Mitropoliti i Kosturit Hirësia e Tij Imzot Serafimi, Mitropoliti i Kozanit Hirësia e Tij Imzot Pavlli, Mitropoliti i Siatistës Hirësia e Tij Imzot Pavlli, Mitropoliti i Elbasanit Hirësia e Tij Imzot Andoni, Epiksopi i Amanthias Nathanail, Episkopi i Bylisit Asti, përfaqësues nga të gjitha forcat politike të vendit, klerikët Mitropolisë së Shenjtë Korçë, besimtarë të shumtë nga Korça dhe gjithë Shqipëria por dhe disa nga Mitropolitë simotra në Greqi. Në fund të Meshës Hyjnore si përfaqësues i Mitropolitëve nga Greqia përshëndeti Hirësia e Tij Imzot Serafimi i Kosturit, ndërsa mesazhin e Kryepiskopit e transmetoi Mitropoliti i Elbasanit Hirësia e Tij Imzot Andoni. Një fjalë e veçantë përshëndetëse  nga Presidenti i Republikës z. Ilir Meta u lexua nga këshilltari i tij z. Arben Cici.  Pas Meshës, deputetë, politikanë, përfaqësues të pushtetit lokal dhe shumë besimtarë uruan nga afër Hirësinë e Tij Imzot Joanin  në selinë e Mitropolisë së Korçës.

Për shumë vjet o Kryezot.
Image may contain: indoorImage may contain: 2 people, indoorImage may contain: 3 people, people smiling, crowd and indoor
Image may contain: 1 person, crowd and indoor
Image may contain: one or more people and indoor
Image may contain: 3 people, indoor
Image may contain: 4 people, people standing, wedding and indoor
Image may contain: one or more people and indoor
Image may contain: one or more people and indoor
Image may contain: one or more people and indoor
]Image may contain: 3 people, indoor
Image may contain: 2 people, people standing and indoor
Image may contain: 2 people, indoor
Image may contain: 3 people, wedding and indoorImage may contain: 3 people, indoorImage may contain: one or more people, table and indoorImage may contain: 1 person, wedding and indoor
Image may contain: 4 people, indoor
Image may contain: one or more people, people standing and indoorImage may contain: 5 people, indoorImage may contain: 1 person, indoorImage may contain: 6 people, people standing, wedding and indoor
Image may contain: 2 people, indoor
Image may contain: 4 people, indoor
Image may contain: 2 people, indoor
Image may contain: 2 people, indoor
Image may contain: 1 person, indoor
Image may contain: 1 person, standing and indoor
Image may contain: 1 person, indoor

Comments