Ngjallja-Radio, Kisha Orthodhokse Autoqefale Shqiptare.- LIVE

Tuesday, 7 August 2018

Metamorfoza e Shpëtimtarit dhe Zotit tonë Krisht (Sotirit) Mitropoliti i Korçës, Hirësia e Tij imzot Joani 06 08 2018


No comments:

Post a Comment