Ja vlen të lexoni

Meshë Hyjnore në Kishën e Shën Kollit Boboboshticë!Me rastin e festës së Shën Nikolla çudibërësit, në Kishën e Shën Kollit
në Boboshticë u mbajt një Meshë Panierike të cilën udhëhoqi Hirësia e Tij imzot Joani. Pjesmarrja ishte e madhe si nga fshati ashtu dhe nga qyteti i Korçës. Një numër i konsiderueshëm nxënësish nga Shkolla jo-Publike “Omiros” gjithashtu mori pjesë në meshim dhe kungoi. Është tepër shpresëdhënëse dhe një ndodhi e gëzueshme, prezenca e të rinjëve në jetën liturgjike të kishës.

Comments