Nxënësit i kënduan Kolendrat, Hirësisë së Tij imzot +Joanit!


Duke ruajtur traditën shekullore orthodhokse dhe duke simbolizuar ëngjëjt lajmëtarë, nxënësit e Shkollës jo-publike 9-vjeçare Omiros,  i kënduan Kolendrat Mitropolitit të Korçës Hrësisë së Tij imzot +Joanit i cili pasi i falenderoi iu dha bekimin. Për shumë vjet gëzuar!Comments