Vizita në selinë e Mitropolisë me rastin e Krishtlindjes!

Me rastin e Krishtlindjes, pas Meshës Hyjnore Panierike që u zhvillua në Katedralen Ngjallja, dhjetra besimtarë shkuan për të uruar nga afër Mitropolitin e Korçës Hirësinë e Tij imzot +Joanin në selinë e Mitropolisë. Personalitete të shquara të shoqërisë nga të gjitha fushat ishin po ashtu prezentë për të uruar si dhe pëfaqësuesit e religjioneve të tjera në Shqipëri.

Comments